fredag 28 januari 2011

Sadiness

Jag saknar skolan och är olycklig över att ha missat modelleringen, jag saknar verkligen att jobba med skulptur och tredimensionella saker :'( Det hade vart så härligt att få göra de!
Så var det manlig modell, har bara haft kvinna (och supergravid kvinna) så det hade varit kul att prova, jag älskar att göra ryggar och män har schyssta ryggar! (Ur rent konstnärlig syndå..hihi:*)

För att pigga upp lite kör vi en lila bild (i dålig mobilkvalite men men)
paterik pimpade mig så jag fick snäll fyra av ett smörigt leende


Och för att i love it! Paterik gjorde ett lila får till mig i minecraft här om dagen, happieface!

söndag 23 januari 2011

*snyft*

Att slakta min arbetsplats i målarsalen i fredags var en smula smärtsamt, lite som att stuva ner kreativiteten i en liten trång låda, och nu är jag sjukt opepp på att gå till skolan...

O inte vet jag var min strumpstickor är heller...fan

torsdag 20 januari 2011

Amm!

Jag har vart så fasligt duktig och hängt i skolan från morgon till kväll den här veckan, tyvärr har det inte varit så produktivt som man skulle kunna hoppas. Men jag har gjort lite bös som i den nya kreativitetsbloggandan borde visas upp..men de där med att ta kort alltså..hrm..

Sen har jag ett nytt jättefint loppisfynd som bara väntar på att bli visat!

(och hår...)

Imorrn ska jag och Paterik roadtrippa till jönköping och ikea :D Det ska bli mysigt, ikea mat ftw! Och kanske kan jag hitta ordentliga fästen till mina vajrar så gardinerna slipper hänga som lakarn på tork!
På lördag kommer Amanda och Jocke o firar mig lite..myyys! :D:D

tisdag 18 januari 2011

Frescha nyheter

Sen senast har jag fått miljarder av idéer som väntar på att bli genomförda, blivit begravd i stora mängder snö, firat jul och ätit som en tok, fått en underbar muffinsbok, haft nyårsgrill med mysig brasa, fyllt gammal 21 och bakat berg av muffins, blivit lila igen (vilket borde visas men ta kort glöms av så lätt), börjat andra terminen på Helliden och börjat trivas riktigt bra, färgat tyg och ska leka med flytande tusch!

Från och med nu ska jag försöka få upp mer skapande och mindre dravel här så det blir någon fason på det hela! (och mer söta små prylar såklart...för vem gillar inte prylar?)

Klart slut