onsdag 16 februari 2011

tisdag 15 februari 2011

Hylljakt

Jag och mor for ut på hylljakt idag :D Det blev ingen hylla *sadiness* men jag hittade massa söta andra saker :D I skara fanns den en massa massa gamla böcker och häften! Hittade en hembygdstidning från 20-talet med en arg artikel om någon som flyttat in från staden och byggt ett tvåvåningshus med en massa färgade rutor och dekorationer överallt där det gick att sätta dom xD
Även om det blev hyllöst så var det en fasligt trevlig dag :) Trevligt att vara hemma ett tag också.
Så på kvällen fick jag sådär 4-5 kassar med garn av mors finafina vän och massa broderigrejer och massa tapetprover :O Jag trodde att jag skulle få kanske en kasse och någon rulle med lite tapet. (Far blev långt ifrån lika glad som jag hrm)
Och SEN fick jag en stor hög av pysselböcker av galnafina mor :O :D

Vet inte vart jag ska göra av alla grejerna och känner mig i stort behov av en skapar-batcave eller liknande (och den icke funna hyllan!).
Kanske skulle tjyva något hemligt skrymsle i skolan hmm.. eller bara knö in allt under och på och bredvid skrivbordet, som vissa andra på platsen bredvid? :P

måndag 14 februari 2011

Flora har bytt upp sig en storlek och ligger numera på tvn

Prylköpen

Ny liten favorit: Indigo, nu äger jag äntligen en Valérie Nylin burk<3

Sfbokhandeln<3

Hela haga var fyllt av affärer fyllda av Idaprylar :D Och anikvariat! Som jag inte hann kika i :(

söndag 13 februari 2011

gbgt

Kom hem från fina göteborg för ett par timmar sen, vet inte varför jag åkte hem så tidigt när jag hade kunnat träffa en styck bror och gärna hade stannat flera dagar till!
Fast jag blev väldigt glad över att träffa mina små katter igen<3<3

Det var iaf trevligt att träffa systrar igen, och jag lärde känna haga en smula, sjukt mysig del av göteborg :) Massa små söta affärer fulla av idaprylar (Y)
I en fanns dom blommiga dr martens som jag drömt om säkert ett par år nu, så vackra att jag höll på att börja lipa. Men SÅKLART fanns dom inte i min storlek (tydligen finns det plötsligt tjejstorlekar, wtf? En storlek är väl ändå en stolek :S Nepp på "tjejkängor" är 7 plötsligt 38 KNAPPT hrm) och vi hann inte till deras andra affär :'( Sadiness!

Men lite annat smått&gott blev köpt, som vanligt inte så mycket som man hade velat. Money give it to me!

söndag 6 februari 2011

Böckerböckerböcker

Det började med att någon hade skrivit om Tillbaks med Åsa Ericsdotter som jag verkligen ville läsa, alla hennes böcker utom en är såklart slutsålda. Som så många andra bra böcker som jag tycker så mycket om men som inte går att få tag på längre
Istället fins alla tusen kriminalare och deckare sen hur många år tillbaka at köpa överallt..hrm..

Jag har iaf sökt och sökt och sökt efter den där stackars boken och inte hittat den någonstans, dom som faktiskt hann köpa den verkar hålla hårt i sina exemplar, men istället har jag hittat väldigt många trevliga sidor med begagnade böcker (Y).

Det hela slutade iaf med att jag fastnade på Bokbörsen där det finns mycket fint (utom Åsa ericsdotter då..hrm) och jag blir lycklig över att någonstans så kan jag iaf hitta dom där små guldkornen till böcker som elaka förlag inte vill ge ut igen..


jag tror bestämt att det blev lite väl dravligt det här, men jag har sovit ungefär 3 timmar senaste dygnet och druckit en hel del pk, men sånna helgen behöver man också ibland.
(Där man sitter och knör med pojkar i en liten etta och spelar massamassamassa, underbart)