söndag 29 augusti 2010

OMG OMG OMG!

-Farfar verkar inte repa sig från operationen, njurarna krånglar, JAG VILL INTE!

-Igår hade jag en fasligt härlig kväll i Axvall hos Fröken Fasth :D Välbehövligt!

-Idag fick jag en massa fina små saker av mammas underbara vän till min flytt :D

-Imorrn börjar jag skolan, och jag börjar bli sjukt nervös! OMGOMGOMG!!

-På onsdag flyttas det, och jag är stressad över att listan inte är tommare xD

-På fredag ska jag äntligen få hämta mina sötnosar!! :D Fast jag är sjukt nervös för det också xD

Snacka om att ha den mest händelserika veckan evah typ!

fredag 27 augusti 2010

Lättnad

Operationen gick bra,Uppvaknandet gick bra
Nu ska bara tillfrisknandet gå vägen också..Men det kommer gå! Hoppas Hoppas Hoppas!<3

Idag blir det till att fixa dom sista smågrejerna, först ut: laga byxer så man slipper frysa hela hösten, plus att det börjar bli tröttsamt att dra upp strumpbyxer hela dagarna xD

Imorrn är det Axvall som gäller :D ÅH jag får träffa finafina Amanda igen<3

torsdag 26 augusti 2010

SKITPISSAS! LEVLEVLEV!

Jag mår så fruktansvärt illa just nu, nervositeten bara stiger och stiger. Men första etappen gick ju bra, och han brukar alltid klara sig, om dom bara kunde vara så snälla och höra av sig!
Älskade fina farfar LEVLEVLEV!<3<3<3

tisdag 24 augusti 2010

Ischlopischlo!

Helgen har vart full av Paterik och film och trevligheter :) Syster har fyllt år så det var kalas för henne och bror som fyller nästa vecka (men är långt uppe i norrland då).

Idag vaknade jag och var urförkyld, det är ingen större hit och jag har verkligen inte tid med det just nu! Men hellre den här veckan än nästa anntar ja...
Jag har iaf ringt en massa viktiga samtal kors och tvärs. Det ska bli så skönt att slippa arbetsförmedlingen, hur ska vissa som jobbar där kunna hjälpa andra att få jobb när dom själva inte ens kan sitt?! 

Imorrn måste jag upp jättetidigt för att ringa veterinärer på morgonen..Zzzz.. sen hoppas jag att jag ska orka laga kläder och packa..

torsdag 19 augusti 2010

Secondhanddagsdravel

Idag blev det en tur runt stan, vi började med gengåvan. Det var otroligt mycket folk där, stackars jag som är van vid återbruket och tidaholm blev helt stirrig. Hittade tyvärr inga möbler (utom ett bord som var fin modell med jätteslitet och som dom ville ha alldeles för mkt för!) men det blev en bunt broderiväv och 8 jättesöta små glas med fjärillar på :D

På röda korset fanns det inte heller så mkt, utom en massa urfina billiga teakhyllor som jag inte behöver :(
Det jag gillade mest var ett gammalt bord med en stor fot (liknande vissa som fanns på kära norma jeans) som nog inte var till salu ens..
Så det blev inga möbler för min del, tänkte köpa en stol men det glömde jag såklart hrm, så nu får jag sätta hoppet till blocket!

Istället blev det en massa urtråkiga grejer på öb för en massa pengar, mor var fasligt snäll och betalade en del av det allra tråkigaste. För dom är snälla och bjussar på det tråkiga när man flyttar :)

Kom hem för en stund sen, sleten och möbelfattig. Men blev iaf glad när ajg såg att min virkvännen hade kommit :D
Ska försöka komma ihåg att ta kort på den och mina fina glas!

Om en timma kommer Paterik, glad hest!

onsdag 18 augusti 2010

Packa Packa Packa

Igår tog jag och Linda en tur förbi den lilla loppisen här i skultorp, men hittade inget av intresse. Itsället köpte jag lite traderasaker, det lilla virkhäftet från 55 och Bioshock 2 :)

Kvällen ägnades åt att packa en del och kolla igenom skåp och lådor efter vad som skulle med där ifrån. Lyckades hitta ett block med gamla meddelanden från M som jag helt hade glömt bort. Det slog till riktigt hårt, mest för att jag inte var beredd tror jag.
Men Paterik och Amanda fick mig att tänka på annat :)

Idag blev det inget loppisande, det får bli imorrn istället, så det har packats en hel del.
Mitt rum börjar bli tomt nu, förutom alla bananlådorna då...
Det är skönt att börja nu i tid, då hinner man röja och rensa lite bland grejerna också :)

tisdag 17 augusti 2010

Första dagen på loppisveckan

Var på återbruket igår, tänkte kolla om det fanns några nya passande möbler men det visade sig istället vara helt urplockat på möbler. T.o.m riktigt fula grejer som har stått där i en halv evighet var borta, så jag blev inga möbler rikare. Istället hittade jag lite småprylar (skulle inte köpa något sånt men det gick inte att motstå tillsist), mattrasor, lite brodergarn och bäst av allt ett jättesött gamalt häfte om konservering från ca 50talet :D


Ska försöka vinna ett litet virkhäfte från 55 på tradera senare idag :) Det verkar ha blivit min nya besatthet!






söndag 15 augusti 2010

Heltvanligtdravel

Har haft en softishelg i tidaholm hos Paterik :) Har låtit bli att sätta foten utanför dörren den här gången, lite skrämd av allt liv som varit i samband med kräftansdag. Annars har jag börjat vänja mig vid staden igen, och det känns nästans om vanligt. Tur det eftersom jag flyttar om mindre än 3 veckor. (!!!) Nästa vecka blir det möbeljakt! :)
Igår skulle vi se igenom dom gamla star warsfilmerna (jag är inte vidare förtjust i dom nya, och rejält tjurig över att dom har mixtrat med dom gamla!) men jag lyckades somna i slutet av första. Det är nått av det mysigaste som finns, att ligga i Pateriks säng o se på film o bara försvinna. Jag har missat rätt många filmer pga det senaste åren men...

I torsdags träffade jag förresten Josse för en fika i stan (efter att ha köpt en massa tjusiga prylar på indiska, ALLT höstnytt där är typ lila, och äntligen ha inhandlat packmanspökebadrumsmattan :D).
Det var fasligt trevligt, minus getingarna som avbröt samtalen stup i kvarten, vi satt där utanför rådhuscafet och pratade i fleraflera timmar. Och jag hade lugnt kunnat fortsätta fler :)


Ps. Sofie skulle baka en massa och tipsade om http://shop.aftonbladet.se/aftonbladet-shop/bocker/hela-sverige-bakar och som jag vill ha allihop! GIFE!

torsdag 12 augusti 2010

Jag måste visa min lilla skatt :D

Har haft en finfin vecka sen senaste, med fasligt bra bio (Inception), massa fallout, Liseberg, inköp av afro samurai, kalas o lite annat :) Igår började jag iofs bli fasligt stressad inför flytten och allt, men det är iaf äntligen fint väder igen!

Jag hittade en liten skatt på tradera här om dagen som jag måste visa! Det är ett litet häfte med stickmönster från sommaren 1948 :D

onsdag 4 augusti 2010

Nöjd

Idag har jag vunnit Gauntlet seven sorrows för ynka 16 kronor, köpit mig en 360tidning och vart i Axvall hos finaste Amanda :D Plus att det har varit sooool :) Känner mig fasligt nöjd med dagen måste jag säga!
Om en stund blir det film med Syster och far, eller ah efter en minst halvtimmeslång diskussion om vilken vi ska se då..hrm..

Imorrn blir det tidaholm och grillning tydligen i förhoppningsvis fint väder :) ska inte bli helt fel att träffa Paterik igen!
Och på fredag blir det bio :) Mys!