onsdag 30 juni 2010

Let me show you my AmishPaterik!


My AmishPaterik
let me show him to you!

tisdag 29 juni 2010

Trollförlorerskan


Jag förlorar troll på troll på troll :( och inte nog med det så lyckades jag glömma av ett också, gillart icke!

Idag har det varit smältvarmt, när jag kom hem från stan var jag ännu kortare för att halva jag runnit bort :O Men jag var glad ändå, för jag hade köpt en sparbössa i form av ett rött pacmanspöke :D (och smörknivar i tjusiga färger).

Idag tog fina Paterik körkort också :D:D:D
Jag har kekat choklad läst Bang i solen och lyssnat på Melissa Horn, fastän jag blir så vemodig, för hennes musik är fasligt fin! (inte lika stor bedrift kanske..hrm..)
iih vad jag saknar honom :(

måndag 28 juni 2010

DO NOT WANT!

BORT BORT BORT!
snälla bort...?

söndag 27 juni 2010

Chubbychubbytroll


Hittade en massa massa fina små glastroll på tradera (jag har en bunt redan och skulle gärna ha ett helt rum eller två fyllda av dom) och inte nog med att jag inte har råd med alls alla jag vill ha så var det någon som tjyvade min favorit :'( det var typ 10 sekunder kvar på auktionen och så var den plötsligt förlorad :'( vissa människor är inte allt för snälla! uääääähhh

SOLdravel

Har legat en lååång stund ute i solen men min bok och bara myst. Hade glömt hur skönt det kan vara, eftersom jag mest hållt mig innomhus eller i skuggan dom senaste åren :P Men nu är jag "vara-i-solen-frälst" igen, så kanske t.o.m får lite färg till poolpartyt om några veckor när jag ska göra det jag ogillar mest, bada där folk ser mig xD
Dom här senaste soliga dagarna har bidragit till längtan efter sommarresor och avundsjuka på dom som ska till Peace and love. Jag vill ha den bästa sommarn någonsin! Så jag hoppas att solen håller i sig!
Jag vill:
-Åka till Liseberg
-Åka till varberg o kika o hälsa på Mqlin
-Åka till smögen o knalla runt o köpa prylar
-Åka o campa
-Åka på roadtrip till Holland (via danmark, tyskland?), kika runt i Amsterdam o gå på nöjesfältet Efterling
-Åka till Hjo o keka glass
-Picknicka en massa
-Grilla en massa
-Kika på alla loppisar o secondhand jag kan hitta efter lägenhetssaker
-Åka till IKEA
Och en massa andra små grejor :D

Igår pillade jag förresten med en massa saker o kollade vad jag redan har till lägenheten... Jag har köpt lite fina prylar som jag skulle vilja visa men det är lite kamera brist för tillfället :(

onsdag 23 juni 2010

Mustachkisse :D








Här om dagen satt jag och kikade på söta kattungar när jag hittade den här sötingen, och dens söta små syskon. ( http://almasviews.blogspot.com/2010/06/vara-ljuvliga-kattungar.html)
En liten katt med mustach :D Jag måste säga att jag är frestad att göra den till min vän!


10dagarsdravel

Den senaste veckan har jag mest varit i Skara och lekit med Patrik :) Men innan och mellan har jag också: gjort klart en stor del av förrådet och kånkat grejor så att min gigiantiska garnlåda får plats under trappen, köpt födelsedagspresenter, vart i forsvik på mumsig middag hos fina människor, inflyttningsfestat lite och födelsedagsfestat hos Amanda :D Och såklart drömt om min lägenhet en massa..

Igår var den bästa dagen på länge, jag och Paterik vandrade i solskenet in till centrum och kikade runt, jag köpte en URsöt handduk som jag nog ska hänga på väggen i köket istället för den är alldeles för fin för att torka disk med! (och såg en massa muggar och koppar som jag som vanligt inte hade råd med). Sen köpte vi fika och picknickade ett tag med Amanda, kunde inte låta bli eftersom det var perfekt picknickväder :D Härligt att sitta och tjöta med henne! Sen gick hon. Vi handlade och jag fick syn på brieost (aaaarrrwwwlllll) så det slutade med att vi satt och såg på film och åt kex och ost när vi kom hem. Fasligt mysigt :D

Idag kom jag hem och började städa mitt rum, känns bra att kunna ta sig fram igen xD

söndag 13 juni 2010

Söndagsdravel

Jag är rastlös och har tråkigt och kan inte tänka på något annat än flytten som det tyvärr är lååångt kvar till :O

Så idag satte jag igång mitt efterlängtade projekt "organisera-förrådet", jag stod en lång stund och bara stirrade på bråten (det är bara ett stort berg längst in där saker bara har slängts i flera år xD) och sneglade då och då upp mot den gigantiska spindeln i taket :O Men så satte jag igång och nu ser man golvet och bara inte pappa går in och ser att jag har flyttat runt en massa o satt igång så kommer det nog gå bra det här :)

Jag hittade evas gamla leksaksgitarr, satte mig och stämde den så nu skulle man nog faktiskt kunna spela på den :) Tror jag ska tjyva med mig den till tidaholm för den är fasligt söt :)


Jag uppskattar inte att du är inne och klampar bland mina fina minnen, det räcker väl med att du har klampat runt en massa i nuet? Ge fan i det jag fortfarande önskade fanns..snälla?

tisdag 8 juni 2010

Vardagsdravel & lägenhet

Helgen var fasligt trevlig och mysig :D Och jag längtar en massa till imorrn! Då blir det Amandas första köp på systemet+picknick+tårtkalas, jag vet dock inte vad jag ska picknicka på men får väl fundera ut något :)

Igår åkte jag mot min vilja hem från skara, när jag satt på bussen skickade Paterik en lilabollblomma till mig, han är söt :)

I Skövde köpte jag lite prylar till dom fina som tar studenten på fredag (grattis grattis grattis!) och satt på vänstermöte ett par timmar.Hemma fanns det en Ååååsa :D Vi pratade resten av kvällen och lite av natten, det kändes bra att komma hem och ha någon att prata med så man slapp ha tråkigt och hjärnan inte fick spela några elaka spratt! Kommer vara hääärligt att ha henne hemma hel sommaren :)Och så det STÖRSTA av ALLT! Jag skrev på kontraktet för lägenheten som hade kommit igår :D:D:D Så nu är den MIN MIN MIN! (och jag är livrädd att någonting ska skita sig och väntar nervöst på beslut från csn) Jag vill börja packa ner saker nu på en gång och flytta iväg, det kommer bli så roligt! Så skönt att ha ett ställe som bara är ens eget. Men det kommer vara ensamt, och det är jag inte bra på. Men skit samma, jut nu är jag bara KLAD HEST! :D

Och det här betyder ju då alltså att man får gå på IKEA, loppis, second hand, lagerhaus, indiska och jag vet inte alla slags roliga affärer och faktiskt KÖPA grejer för man BEHÖVER dom :D

lördag 5 juni 2010

Broderiprojekt 3

Broderiprojekt 3 blev klart för ett tag sen och är nu i Pateriks ägo :)
Jag tänkte som så att gillar man rött och nakna flickor så skulle det bli en vinnande kombination ;P
Det här mönstret är också från finfina Fuldesign <3

Storpusselbit nr 2 nääästan done!

Igår fick jag äntligen prata med dom om lägenheten, det gick som så att dom skulle skicka kontraktet och jag får det förmodligen på måndag :D IIIIIIH! :D Lägenhet fixad! Får den 1 september och nu kan jag äntligen börja drömma lite om hur jag ska ha det. Fast jag vågar nog inte riktigt förrens jag har skrivit på :) Men lite har jag ändå hunnit planera..
-Inflyttningsfest
-Håkan-kväll
-Tepartyn

torsdag 3 juni 2010

Rädda mig florence!


Idag mår jag som vissa förmodligen skulle säga att jag förtjänar, stort svart hål som växer sig större, och svarta hål har alldeles för stor dragningskraft för att det ska vara nyttigt...
Om du drömmer mardrömmar så gör jag väl raka motsatsen, men jag skulle nog hellre ha mardrömmar. Det känns ändå likadant när man vaknar.

Men jag får försöka tänka på helgen och hålla händerna igång till finpop så går det nog bra!

Imorrn skulle dom ringa tillbaka om lägenheten och så är det fest i skara där dom bästa kommer finnas :D Och på söndag är det födelsedagskalas för Amanda och det ryktas om många olika sorters paj! :D MMMMMHHH!! :D

onsdag 2 juni 2010

Pussla i solen


Solen skiner ute och det har varit en fasligt härlig dag idag :D Jag sitter och lyssnar på Florence Valentin och allt känns väldigt somrigt eftersom finpop gör allting somrigare!

Kikade på lägenheterna idag och det var ett par som var väldigt fina, speciellt en som jag verkligen hoppas att jag kan få! Den jag önskade mig var jättesjabbig så den blir det inget med om dom inte tänker renovera hela lägenheten, inte så troligt kanske. Imorrn ska jag iaf lägga en till pusselbit och ringa om lägenheten och hoppas hoppas hoppas jag kan få den! Då kan jag drömma mig bort utan att bli besviken..

Jag skulle länka till en florencelåt men jag har ingen favorit än så jag vet inte vilken jag vill propagera för :)

tisdag 1 juni 2010

Pyssel Pussel


Håller just nu på och pusslar ihop livet inför hösten, kom in på helliden (GLAD GLAD GLAD) så nu är det lite att fixa. Sökt studiemedel så nu är det bara att vänta på besked. Så har jag ringt runt och kollat lite så imorrn ska jag till Tidaholm och kika på lägenheter. Hoppas jag kan få mig en mysig! Det är speciellt en som jag gärna vill ha, för den har balkong och på balkonger kan man sitta sitta och mysa :D

Åh vad jag längtar, jag längtar efter att fixa iordning, ställa in alla mina saker i skåp och framför allt att bjuda hem fina människor :) Min hjärna bygger drömmar som jag hoppas inte ska gå i kras den här gången :)