torsdag 29 juli 2010

En dag hos farmor o farfar

Idag for vi till farmor och farfar :) Deras lilla ställe är en av dom bästa platserna jag vet, speciellt på sommaren när solen skiner. Men när det är regnigt, som idag, är det ändå jättemysigt och jag kan inte riktigt släppa mina drömmar om att bo där någon gång, även om det ligger mitt ute i ingenstans.
Iaf, dom är så fina, jag är lite blyg för dom tyvärr eftersom vi inte är där så ofta. Men idag kändes det mer avslappnat än vanligt och det var en väldigt mysig dag/kväll. Och det är så sött när farfar pratar om att farmor är söt.
Jag ska nog bli en crazy catlady med gubbe tror jag..

Jag längtar till imorrn, även om fikat med Malin gick i stöpen *snyft*, då får jag träffa finingar! Som jag saknar dom!

onsdag 28 juli 2010

Skapardrömmarochbeslutsångestdravel

Jag hamnade på HDKs hemsida via någon duktig människa, satt och kikade på konsthantverksexamensarbetena och kände ens å otrolig längtan efter att skapa någonting stort och riktigt och vackert och finurligt och hamnade plötsligt i beslutsamhetsångestträsket, hur ska man kunna välja vad man vill lära sig att skapa i när det finns så mycket? När allting är så roligt och har så olika karakträr? Jag vill lära mig allt och helst samtidigt, och ett steg i taget känns inte så lockande just nu, bara textil i minst ett år, men tänk om jag vill göra något i metall elelr lera eller en stor installation?! Det fanns förresten en utbildning i modernkonst som preformanc (hur nu det stavas) och installationer och sånt någonstans uppåt i landet. Kanske akn vara något till nästa år?
ÅH jag vill inte välja, jag vill bara göra...

Ikea- och Tivedendravel

Dom senaste dagarna har jag bara gått o gått o gått känns de som...Jag är helt slut efter alla äventyr och är glad att få iaf en halv dag hemma att göra ordning på allt som behöver göras :O

I måndags bar det iväg URtidigt till jönköping och Ikea :) Det kändes fasligt kul att äntligen få ara där och kunna handla en massa! Det blev handlat för en massa tusen men jag köpte tyvärr inte det jag helst ville ha, en jättesöt tekanna (och eh ett bord o tvbänk för 5000 :P). Och eftersom det blev handlat för flera tusen (ångest) känns det lite som att vad hade 99 kr till gjort? Så det får bli nästa gång! Men bortsett från tekannan har jag nu det mesta jag behöver, men dom har inte osthyvlar på ikea mkt underligt! :O

Vart helt slut när vi kom hem men såklart dum nog att inte lägga mig förrns halv 3 hrm..Så på morgonen fick man veta att vi skulle till tiveden och knalla runt. Jag kände mig tveksam men det blev verkligen en härlig dag :D Knallade/klättrade runt i den urmysiga skogen, satt och fikade på klipporna i solen och såg en massa massa fina näckrosor i alla möjliga färger :D Enda felet var tyvärr att det var en Paterik för lite :O (och en bra kamera för lite, mobilfoton är inte ftw direkt, men det funkar skapligt när det är soligt iaf)


Så idag är det visst kalas i Tidaholm för kusinens mor plus att det var planerat att åka till simsjön, jag sa nono o stannade hemma, ska försöka få ordning på alla ikeasaker som står i hela hallen. Åker nog med ikväll istället, även om jag alltid känner en stor motvilja till att åka till Tidaholm nu för tiden. Väldigt lyckat eftersom det är typ en månad tills ja flyttar dit.

söndag 25 juli 2010

IKEA

Imorrn bär det av till IKEA, det ska bli fasligt roligt!
Jag hoppas på att hitta en massa finfina grejor till mitt kök :D

lördag 24 juli 2010

sadface

Idag har jag väldans ont i magen, det är ingen höjdare inte :( som tur är är fina Patrik här o fungerar värmedyna! Det får nog bli en stanna i sängen dag, vilken tur att mina böcket från cdon kom igår :D

Igår var jag inne i stan med Åsa en sväng och köpte lite mer saker än jag borde, en halsduk, lila strumpbyxor och två tröjor i samma modell för jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag helst ville ha och var mest bara lycklig att den fanns i affärn igen!

I torsdags var jag och hälsade på mina kissar en stund, dom hade vuxit och fröken blyg (som nog ska få heta flora) var t.o.m lite busig :)

tisdag 20 juli 2010

Bokdravel

Det är en massa rea på en massa böcker på cdon just nu, och jag vill köpa en massa som jag kan fylla min nya stora hylla med! (Långt upp i hyllan såklart, så att inte katterna kan keka dom)
Och sitta i min mysiga fåtölj och läsa hela kvällarna med stora koppar te i min alldeles egna lägenhet<3

måndag 19 juli 2010

Jag föll för långt på en fest nånstans...

Under natten har jag lyckats återhämta mig nästan helt från i lördags, som blev en lååång och fasligt härlig kväll! :D Är sjukt glad att jag fick komma!<3 Fint folk, fint väder, god mat, mycket dricka, urbra stämning! Finns inte så mkt mer att begära av en kväll :D Hoppas på någon slags repris inom en inte allt för avlägsen framtid! (Fast med MER Håkan!) Men igår var inte så kul, kom hem vid 7 på morgnonen och drösade i säng. Lyckades bara med 3 timmars sömn och resten av dagen var inte en produktiv sådan! Lyckades kompensera det med att ha en hyfsat produktiv dag idag istället, bl.a hämtat min hylla, ringt och paxat mina kissar :D och snart blir det till att hjälpa far med fönstermålningen

fredag 16 juli 2010

FixFix o kissar

Jag har fixat soffa+fåtölj och hylla till lägenheten :)

Och igår var vi och kikade på kattungar :D Domv art urgulliga, och fastän jag inte tänkte att jag skulle ha någon av dom (har aldrig riktgit tänkt att jag ska ha varken en svartvit eller en helsvart katt) så ska jag nu förmodligen ha två! Den lilla svartvita som är helt underbar, URsöt och jätteblyg :D Och en av dom svarta sötingarna, vet inte om det blir den busiga mer brunsvarta honan eller den softa svarta hanen än, think think think!
Jag längtar som en tok! Dom är 12 veckor precis när jag har flyttat in i lägenheten :)
Samtidigt har jag lite panik över att jag plötsligt ska ta hand om två små liv :O Och känner mig hemsk för att jag just nu är mer förtjust i den ena xD

Men de kommer nog bli bra, tror att det är bra att dom har varandra att leka med så det inte blir så ensamt :)

lördag 10 juli 2010

Natt-traderande

Satt och pratade i telefonen när jag plötsligt insåg att det var en grej jag kikat på på tradera som skulle gå ut nu någongång, så jag fick säga hej och kubba till närmaste dator, jag lyckades att inte missa den. Frågan är bara om jag lyckas med att få den...
Jag hoppas att alla andra sover, eller har viktigare saker för sig!

En-minut-senare-edit: MAHAHA MIN MIN MIN! :D



(nu ska ja försöka sluta upp med att tjata om troll)

fredag 9 juli 2010

sommarklad!

Idag har jag suttit ute i solen och knutit fransarna på mattan jag köpte i onsdags, mina fingrar säger ajajaj men det är kul att ha någonting att pyssla med!
Bakgrundsmusiken fick bli Axenstar som passar förvånansvärt bra till soliga dagar :)
Och nu är jag fasligt badsugen :O

Jag kommer verkligen sakna våran lilla trädgård när jag flyttar, den är så mysig. Lite som en liten äng, full av blommor och inringad av gröna buskar, där man kan gömma sig.
Fläderbusken blommar så hela trädgården luktar mysig fläder :)


























I onsdags hade jag en urmysig dag i tidaholm med Simone :) (blev en snabb sväng förbi rödakorset i skara först-mattan) Knallade runt i solen och kikade på lite grejer, bla återbruket. Såg en soffa som jag kaaanske vill ha, är inte så förtjust i färgen men den skulle gå att leva med så att säga..
Och igår träffade jag Linda och åt glass i solen/regnet :) kikade lite på secondhand affären här hemma och hittade en soffa som jag blev lite ker i, men den var pytteliten och att hitta en till som skulle matcha den är inte så troligt :P
Så nu är det soffdilemman, önska att gengåvan och rödakorset i skövde inte hade stängt :(

måndag 5 juli 2010

Helt vanligt dravel

Jag har äntligen fått mig ett troll (på typ 15 förlorade men men), det är ett till jag ska försöka få, men tydligen är efterfrågan på gamla glastroll större än jag hade kunnat ana..

Sitter i skara och njuter av att det är lite svalare ute idag och med det enda problemet: tacogratäng eller enchiladas? En härlig dag!



Det senaste har dagarna varit rätt fina överlag, fint och soligt (lite för varm kanske) och roliga äventyr med fina människor :)
I fredags var jag, Paterik och Syster-yster i hjo :) Kikade runt i lite affärer (jag hittade ett jättefint 50talssoffbord som jag hoppas jag ska ha råd med) och åt glass nere i hamnen. Kom fram till att i hjo borde man helt klart vara oftare på sommaren!
Så passande nog ville Amanda picknick-bada på lördagen och det blev hjo igen :) Efter lite omvägar och veligt hit och dit åkande blev det tillsist så att vi våldgästade en liten badplats vid campingen. Så årets första dopp är le done! Men det var så kallt att det gjorde ont bara man nuddade vattnet, så nästa dopp blir nog i simsjön istället :) Var iaf mysigt och fasligt roligt, speciellt när Paterik lurade in oss i skogen för att äta oss :O

Imorrn ska jag ta tag i min jakt efter möbler, främst en fin gammal soffa, och sak försöka få mamma att komma och kika på kupan med mig :)

Och på onsdag blir det till att träffa fina Simone :D Ser vi fram emot!